Cany-Girl °•.♥.•°Fejji Erenci Admin°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 654 Nerden : Aşkım Erenimin Kalbinden Hobiler : kitap okumak bilgisayar oynamak Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: SADECE BİR KIZ Cuma Nis. 18, 2008 6:10 pm | |
| Ben küçüktüm İçimden bir ses duyduğumda Takip ettim kaderimi Geldim buraya Ve ben farkındayım Gücümün doruğundayım Karanlıklara pes etmek yok Sen bana baktığında bunu gör
Ben bir küçük kızım Tüm dünyayı kurtarmak isterim Benim işim bu Sihirli bir yaşam Bazen istesem de Herkes gibi olmak Herkes gibi yaşamak
Yarın ne getirir bilmem Vazgeçmem pes etmem Çünkü gelecek herkes gülecek Sen hayatına sihiri geri getir Gerisi önemli mi sanki Yum gözünü Ve hatırla Hayatta ilk şarkını
Ben bir küçük kızım Tüm dünyayı kurtarmak isterim Benim işim bu Sihirli bir yaşam Bazen istesem de Herkes gibi olmak Herkes gibi olmak Sihirli dünyamda Bilmediğim şeyler görmek güzel Hayat bir macera
Ben bir küçük kızım Tüm dünyayı kurtarmak isterim Benim işim bu Sihirli bir yaşam Bazen istesem de Herkes gibi olmak Herkes gibi olmak | |
|
**=Cansuyoshy=** °•.♥.•°Fejji Yoshyci Admin°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 29 Nerden : Yoshymin Sicak Kalbinden Hobiler : Müzik Dinlemek En sevdigin Admin : Ayrim yapmam Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: SADECE BİR KIZ Cuma Nis. 18, 2008 6:53 pm | |
| sagol cnm benim ama ben bu sarkiyi tanimiyorum | |
|
ErosSEssowW °•.♥.•°Alışmaya çalışan üye°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 102 Nerden : Erenin Sicak ve Tatli Kalbinden Hobiler : Imza/Ava Yapmak..:D En sevdigin Admin : Sevdim KEndi Kendimi..:P Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: SADECE BİR KIZ Ptsi Nis. 21, 2008 8:33 pm | |
| efet bende ,,bunu kim soyluyor ki cnm bnm | |
|
Cany-Girl °•.♥.•°Fejji Erenci Admin°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 654 Nerden : Aşkım Erenimin Kalbinden Hobiler : kitap okumak bilgisayar oynamak Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: SADECE BİR KIZ Salı Nis. 22, 2008 7:33 am | |
| bu şarkıyıda hepsi söylüo yeni çıktı | |
|
sarı_ördek_gülçin °•.♥.•°Alışmaya çalışan üye°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 53 Nerden : gülçinimin sıcak kalbinden Hobiler : hepsi müzik dinlemek En sevdigin Admin : hepsii =) Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: SADECE BİR KIZ Salı Nis. 22, 2008 1:09 pm | |
| - **=Cansuyoshy=** demiş ki:
- sagol cnm benim ama ben bu sarkiyi tanimiyorum
| |
|
**=Cansuyoshy=** °•.♥.•°Fejji Yoshyci Admin°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 29 Nerden : Yoshymin Sicak Kalbinden Hobiler : Müzik Dinlemek En sevdigin Admin : Ayrim yapmam Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: SADECE BİR KIZ C.tesi Mayıs 03, 2008 11:10 am | |
| Ben daha duymadim ama | |
|