**=Cansuyoshy=** °•.♥.•°Fejji Yoshyci Admin°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 29 Nerden : Yoshymin Sicak Kalbinden Hobiler : Müzik Dinlemek En sevdigin Admin : Ayrim yapmam Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: YASEMİNİN COSMOPOLİTAN RÖPORTAJI Paz Nis. 13, 2008 8:08 pm | |
| EN SON NE ZAMAN AŞIK OLDUN?NASIL OLDU? 16 ay once ilk goruste ask diye bir sey olmadI.hatta ondan nefret etmistim.yumurtayI hic sevmedigim halde yumurta ile ilgili espiri yapmIstI bana.onu tanIdIkca dIs gorunusun degil ic guzelligin onemli oldugunu anladIm.eskiden bir erkegin cok *sansürlendi* olmasI benim icin onemliydi.simdi sadece insan olsun yeter diyorum.tecrubelerimden cok sey ogrendim. NELER ÖĞRENDiN? herseye tamam demek yerine sen de kendi kurallarInI koyacaksIn.mutlaka ortak bir yol bulunmasI gerek.empati kurarak iyi bir iliski kurabilirsiniz.herseyi ben yapabilirim dediginiz zaman karsI taraf bunun rahatlIgIna cok cabuk alIsabiliyor. SIĞINACAK BiR LiMAN ARIYOSUN GALiBA? erkekler kadInlara gore daha gec olgunlasIyor.cogu seyi gormus ve doymus bir erkekle beraber olursanIz ona guvenirseniz ve sIgInacak bir liman olarak gorebilirsiniz. AŞK HAYATINA GiRiNCE NELER DEĞiŞTi? ilk aylarda ayaklarIm yerden kesildi.sonra dur ne yapIyorsun bir isin var senin dedim.bir,iki ay sonra hersey duzene girdi.hergun gorusuyoruz ama bulusmadan once hala benim karnIm agrIyor.
Alintidir | |
|
ErosSEssowW °•.♥.•°Alışmaya çalışan üye°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 102 Nerden : Erenin Sicak ve Tatli Kalbinden Hobiler : Imza/Ava Yapmak..:D En sevdigin Admin : Sevdim KEndi Kendimi..:P Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: YASEMİNİN COSMOPOLİTAN RÖPORTAJI Ptsi Nis. 14, 2008 5:51 pm | |
| | |
|
Cany-Girl °•.♥.•°Fejji Erenci Admin°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 654 Nerden : Aşkım Erenimin Kalbinden Hobiler : kitap okumak bilgisayar oynamak Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: YASEMİNİN COSMOPOLİTAN RÖPORTAJI Salı Nis. 15, 2008 7:26 am | |
| | |
|
**=Cansuyoshy=** °•.♥.•°Fejji Yoshyci Admin°•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 29 Nerden : Yoshymin Sicak Kalbinden Hobiler : Müzik Dinlemek En sevdigin Admin : Ayrim yapmam Ruh Halin : En Sevdigin Hayvan : Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: YASEMİNİN COSMOPOLİTAN RÖPORTAJI Salı Nis. 15, 2008 2:45 pm | |
| | |
|